top of page

OVER MIJ.

Op deze pagina vertel ik iets meer over mijzelf, wie ik ben als persoon en wat mij drijft om te staan waar ik voor sta. Wil je meer over mij weten, volg dan mijn Instagram-account of stuur een bericht.

IMG_878C2E1A69F4-1.jpeg

HOE HET BEGON.

In 2020 ben ik begonnen als een Instagram-pagina onder de naam Kind van een Narcist. Ik ben deze pagina begonnen om mijn reis naar herstel met anderen te delen. Het begon voor mij als een uitlaatklep, maar voor dat ik het wist bereikte ik veel lotgenoten die middenin of herstellende zijn van een traumatische opvoeding door een narcistische ouder.

Door de vele hulpvragen bij begeleiding bij herstel van narcistische opvoeding heb ik besloten om mijn kennis om te zetten in een praktijk die gespecialiseerd in het het begeleiden van kinderen van narcistische ouders.

LEUK OM KENNIS TE MAKEN.

Mijn naam is Sheena, woonachtig in Overijssel, getrouwd en moeder van één zoontje. Op mijn 27ste kwam ik door middel van het artikel 'De Ratmoeder' erachter dat ik te maken had met een narcistische moeder. Ik de afgelopen vijf jaar heb ik mij op dagelijkse basis verdiept in het NPS, met als specialisme, narcistische ouders. 

 

Van jongs af aan heb ik geleerd om mijzelf weg te cijferen om te kunnen voldoen aan de behoeften van mijn moeder. Echter, bleef mijn input om mijn moeder tevreden te stellen, onopgemerkt. Sterker nog, ze was ongelukkig met mij als haar kind. Dit liet zij op verschillende manieren blijken. Dit uitte zich in mentale mishandeling, verwaarlozing en parentificatie. Naast de Narcistische Persoonlijkheidsstoornis heeft mijn moeder ook te maken met emotionele onvolwassenheid. Dit heeft extreme gevolgen gehad voor mijn ontwikkeling als kind en als volwassene. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een Burn-Out met Obsessieve Compulsieve Dwangstoornis, angstaanvallen, paniekaanvallen en PTSS. 

IMG_1583.jpg
pexels-alex-green-5699456 (1).jpg

INSPIRATIE VOOR ANDEREN.

Door mijn ervaring met een narcistische moeder, de jarenlange mentale mishandeling, psychische uitbuiting, parentificatie, het jarenlang verloren te hebben gevoeld en mijzelf weer hebben kunnen ontdekken, weet ik welke zaken een kind van een narcistische ouder heeft meegemaakt, wat de patronen van een narcist zijn en welke stappen er genomen moeten worden om te komen tot een stuk acceptatie. Met deze kennis wil ik anderen kunnen helpen die begeleiding nodig hebben bij het vinden van herstel en een stuk traumaverwerking.

01. MOEDER

De belangrijkste rol in mijn leven is dat van moeder zijn voor ons driejarige zoontje, zodat ik hem een jeugd kan bieden die ik nooit hebt gehad.

02. Ervaringsdeskundige

Ervaringsdeskundige op gebied van narcistische ouder(s), parentificatie, emotionele trauma's, PTSS, Burn-Out en OCD.

03. COACH

Diploma Klinische Psychologie, waarmee ik mensen op de juiste manier kan begeleiden bij niet aangeboren lichamelijke trauma's.

OVER SHEENA.

MIJN MISSIE.

Het helpen van lotgenoten die te lijden hebben gehad onder het regime van een narcistische ouder en het bieden van handvatten om hun dagelijkse leven te kunnen oppakken en de trauma's van een onbezorgde jeugd te kunnen verwerken.

MIJN VISIE.

De bekendheid van narcisme onder ouders vergroten, waardoor minder kinderen zullen lijden onder deze vorm van verborgen mishandeling. Door het aan het licht brengen van deze vorm van verwaarlozing, zal er meer aandacht besteed worden aan het ontstaan en de gevolgen hiervan. 

SPREEKUUR

BOEK NU JOUW SPREEKUUR.
bottom of page