top of page
kaboompics_businesswoman-has-a-conversation-on-the-phone-25749_edited.jpg

Ik ben Sheena

Ervaringsdeskundige en Coach

Op 27-jarige leeftijd kwam ik door middel van het artikel 'De Ratmoeder' erachter dat ik te maken had met een narcistische moeder. Ik de afgelopen vijf jaar heb ik mij verdiept in het NPS, met als specialisme, narcistische ouders. Om mijn ervaringsdeskundigheid kracht bij te zetten en mensen op de juiste manier te kunnen begeleiden heb ik de opleiding Klinische Psychologie afgerond.  

IMG_4048.JPG
Chic and Elegant New Arrivals Website Homepage Banner.png

Hoe het begon

In 2020 ben ik begonnen als een Instagram-pagina onder de naam Kind van een Narcist. Ik ben deze pagina begonnen om mijn reis naar herstel met anderen te delen. Het begon voor mij als een uitlaatklep, maar voor dat ik het wist bereikte ik veel lotgenoten die middenin of herstellende zijn van een traumatische opvoeding door een narcistische ouder.

 

Door de vele hulpvragen bij begeleiding bij herstel van narcistische opvoeding heb ik besloten om mijn kennis om te zetten in een praktijk die gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen van narcistische ouders.

Hoe het begon

Inspiratie voor anderen

Door mijn ervaring met een narcistische moeder, de jarenlange mentale mishandeling, psychische uitbuiting, parentificatie, het jarenlang verloren te hebben gevoeld en mijzelf weer hebben kunnen ontdekken, weet ik welke zaken een kind van een narcistische ouder heeft meegemaakt, wat de patronen van een narcist zijn en welke stappen er genomen moeten worden om te komen tot een stuk acceptatie. Met deze kennis wil ik anderen kunnen helpen die begeleiding nodig hebben bij het vinden van herstel en een stuk traumaverwerking.

pexels-karolina-grabowska-4466261.jpg

Missie

Het helpen van lotgenoten die te lijden hebben gehad onder het regime van een narcistische ouder en het bieden van handvatten om hun dagelijkse leven te kunnen oppakken en de trauma's van een onbezorgde jeugd te kunnen verwerken.

Visie

De bekendheid van narcisme onder ouders vergroten, waardoor minder kinderen zullen lijden onder deze vorm van verborgen mishandeling. Door het aan het licht brengen van deze vorm van verwaarlozing, zal er meer aandacht besteed worden aan het ontstaan en de gevolgen hiervan. 

bottom of page