top of page
Kind van een Narcist - Contact.jpg
Contact

Stel hier je vraag

Contact

Heb je een vraag of zou je meer willen weten over mijn dienstverlening? Neem dan gerust contact op. Ik streef ernaar alle e-mails te beantwoorden binnen mijn normale werkuren van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Waar gaat je vraag over?

Bedankt voor je bericht. Er zal binnen 24 uur contact met je worden opgenomen.

 • Wat is jouw ervaring met narcisme?
  Ik ben opgevoed door een narcistische moeder. Als vanaf zeer jonge leeftijd heb ik geleerd om mijzelf weg te cijferen om te kunnen voldoen aan de behoeften van mijn moeder. Echter, bleef mijn input om mijn moeder tevreden te stellen, onopgemerkt. Sterker nog, ze was ongelukkig met mij als haar kind. Dit liet zij op verschillende manieren blijken. Dit uitte zich in mentale mishandeling, verwaarlozing en parentificatie. Naast de Narcistische Persoonlijkheidsstoornis heeft mijn moeder ook te maken met emotionele onvolwassenheid. Dit heeft extreme gevolgen gehad voor mijn ontwikkeling als kind en als volwassene. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een Burn-Out met Obsessieve Compulsieve Dwangstoornis, angstaanvallen, paniekaanvallen en PTSS.
 • Wat kun jij voor mij betekeken?
  Door mijn ervaring met een narcistische moeder, de jarenlange mentale mishandeling, parentificatie, het jarenlang verloren te hebben gevoeld en mijzelf weer hebben kunnen ontdekken, weet ik welke zaken een kind van een narcistische ouder heeft meegemaakt, wat de patronen van een narcist zijn en welke stappen er genomen moeten worden om te komen tot een stuk acceptatie. Met deze kennis wil ik anderen kunnen helpen die begeleiding nodig hebben bij het vinden van herstel en een stuk traumaverwerking.
 • Hoe weet ik of een sessie of traject iets voor mij is?
  Een sessie of traject is gebouwd op het ondersteunen van jouw ontwikkeling richting herstel. Mijn praktijk is puur en alleen gericht op kinderen (van alle leeftijden) die zijn opgevoed door een narcistische ouder. Tijdens de sessie of traject zul je merken mijn specialisme puur en alleen gebaseerd is op levenslange ervaring met een narcistische ouder. De kennis en (h)erkenning die je zoekt in een traject met betrekking tot het verwerken van jouw jeugdtrauma's, zul je hier vinden. Echter, ben ik eerlijk en kan ik niet garanderen dat de sessie of traject een 100% match is met wat jij zoekt, maar door de juiste intake en het concreet maken van de verwachtingen komen zij samen een heel eind.
 • Ik kan het niet betalen, wat nu?
  Het kan soms lastig zijn om geld vrij te maken, terwijl het op dit moment voor de meeste mensen erg krap is. Omdat ik het belangrijk vinden dat je investeert in jouw ontwikkeling en grip krijg op jouw situatie, wil ik graag met jou meedenken in oplossingen. Mocht je ervoor openstaan om bij mij in traject te komen, dan is er bij uitzondering mogelijk om het bedrag in termijnen af te lossen.
Veegstelde vragen
bottom of page