top of page
Kind van een Narcist - Mijn diensten.jpg

Jouw eerste stap richting herstel

Mijn diensten

Praktijk Kind van een Narcist is gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van mensen die zijn opgegroeid met één of meerdere narcistische ouders. Wij bieden passende trajecten in de vorm van individuele begeleiding en ondersteuning bij het werken aan herstel, verwerken van trauma's en het ontwikkelen van grip in de omgang met een narcistische ouder. 

Spreekuur

Tijdens dit spreekuur kun je terecht met jouw verhaal of vragen over het opgroeien of in contact staan met jouw narcistische ouder. Jouw verleden en heden worden besproken en er wordt gekeken wat op dit moment de situatie is tussen jouw narcistische ouder en jou. Uiteraard wordt er ook gesproken over mogelijke andere gezinsleden die in jouw situatie een rol spelen. 

 • Je kunt vanuit jouw vertrouwde omgeving vrijuit spreken

 • Jouw situatie en belemmeringen worden besproken

 • Jouw zorgen en eventuele aandachtspunten.

 • Vanuit mijn deskundigheid geef ik jou concrete tips en adviezen.

€ 50,-

PRIJS

Kind van een Narcist - Spreekuur.jpg
Kind van een Narcist -Coachingstraject.jpg

Coachingstraject

De één-op-één traject houdt in dat wij in vijf sessies gaan kijken hoe jouw situatie is, welke rol jij hier zelf in speelt en werk je aan het ontwikkelen van handvatten in de omgang met jouw narcistische ouder op basis van jouw behoeften en ervaringen.

 • Je ontvangt gespreksvoeringen en opdrachten.

 • De gesprekken en opdrachten geven jou meer inzicht.

 • Je komt te weten hoe jij op dit moment in het leven staat.

 • Je krijg inzicht in welke rol jouw narcistische ouder en jouw opvoeding hierin een rol spelen.

 • Je krijgt meer inzicht over hoe jouw omgeving is vormgegeven 

 • Je ontvangt advies over hoe jij hier zelf sturing aan kan geven.

€ 175,-

PRIJS

Digitale bijeenkomst

De bijeenkomsten die worden georganiseerd zijn bedoeld voor lotgenoten die zijn opgevoed door een narcistische ouders. Tijdens de bijeenkomst kunnen jullie met elkaar in gesprek, ervaringen uitwisselen en elkaar voorzien van tips. Er zijn geen vaste onderwerpen die worden besproken. Ik zal de bijeenkomst leiden en sturen waar nodig.

 • Je komt in contact met lotgenoten van narcistische ouder

 • Je kunt onderling verhalen en adviezen uitwisselen

 • Je bent in een veilige digitale omgeving

 • Je kunt de bijeenkomst bijwonen via computer of telefoon

 • Je kunt vragen stellen en ervaringen delen

€ 25,-

PRIJS P.P

Kind van een Narcist - Spreekuur.jpg

Aanmeldprocedure

01

Meld je aan voor een dienst

02

Vul het intakeformulier in

03

Ga het gesprek aan

04

Ontvang een gespreksverslag

 • Wat is jouw ervaring met narcisme?
  Ik ben opgevoed door een narcistische moeder. Als vanaf zeer jonge leeftijd heb ik geleerd om mijzelf weg te cijferen om te kunnen voldoen aan de behoeften van mijn moeder. Echter, bleef mijn input om mijn moeder tevreden te stellen, onopgemerkt. Sterker nog, ze was ongelukkig met mij als haar kind. Dit liet zij op verschillende manieren blijken. Dit uitte zich in mentale mishandeling, verwaarlozing en parentificatie. Naast de Narcistische Persoonlijkheidsstoornis heeft mijn moeder ook te maken met emotionele onvolwassenheid. Dit heeft extreme gevolgen gehad voor mijn ontwikkeling als kind en als volwassene. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een Burn-Out met Obsessieve Compulsieve Dwangstoornis, angstaanvallen, paniekaanvallen en PTSS.
 • Wat kun jij voor mij betekeken?
  Door mijn ervaring met een narcistische moeder, de jarenlange mentale mishandeling, parentificatie, het jarenlang verloren te hebben gevoeld en mijzelf weer hebben kunnen ontdekken, weet ik welke zaken een kind van een narcistische ouder heeft meegemaakt, wat de patronen van een narcist zijn en welke stappen er genomen moeten worden om te komen tot een stuk acceptatie. Met deze kennis wil ik anderen kunnen helpen die begeleiding nodig hebben bij het vinden van herstel en een stuk traumaverwerking.
 • Hoe weet ik of een sessie of traject iets voor mij is?
  Een sessie of traject is gebouwd op het ondersteunen van jouw ontwikkeling richting herstel. Mijn praktijk is puur en alleen gericht op kinderen (van alle leeftijden) die zijn opgevoed door een narcistische ouder. Tijdens de sessie of traject zul je merken mijn specialisme puur en alleen gebaseerd is op levenslange ervaring met een narcistische ouder. De kennis en (h)erkenning die je zoekt in een traject met betrekking tot het verwerken van jouw jeugdtrauma's, zul je hier vinden. Echter, ben ik eerlijk en kan ik niet garanderen dat de sessie of traject een 100% match is met wat jij zoekt, maar door de juiste intake en het concreet maken van de verwachtingen komen zij samen een heel eind.
 • Ik kan het niet betalen, wat nu?
  Het kan soms lastig zijn om geld vrij te maken, terwijl het op dit moment voor de meeste mensen erg krap is. Omdat ik het belangrijk vinden dat je investeert in jouw ontwikkeling en grip krijg op jouw situatie, wil ik graag met jou meedenken in oplossingen. Mocht je ervoor openstaan om bij mij in traject te komen, dan is er bij uitzondering mogelijk om het bedrag in termijnen af te lossen.
bottom of page