top of page

Coachingstraject

  • 1 uu
  • 175 euro
  • Online via Zoom of telefonisch

Beschrijving sessie

De één-op-één traject houdt in dat wij in vijf sessies gaan kijken hoe jouw situatie is, welke rol jij hier zelf in speelt en werk je aan het ontwikkelen van handvatten in de omgang met jouw narcistische ouder op basis van jouw behoeften en ervaringen. Dit wordt gedaan door middel van gespreksvoeringen en opdrachten. De gesprekken en opdrachten moeten jou meer inzicht geven over hoe jij op dit moment in het leven staat en welke rol jouw narcistische ouder en jouw opvoeding hierin een rol spelen. Dit traject is bedoeld om meer inzicht te krijgen over hoe jouw omgeving is vormgegeven voor jouw narcistische ouder en hoe jij hier zelf sturing aan kan geven.


Annuleringsbeleid

Ongeacht de reden voor annulering hanteert Praktijk Kind van een Narcist een 24-uurs annuleringsbeleid. Je kunt tot maximaal 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Een annulering die minder dan 24 uur van te voren worden doorgegeven leidt tot een vergoeding gelijk aan 50% van het gereserveerde behandeling. Wanneer je zonder berichtgeving tijdens een sessie of bijeenkomst aanwezig bent zullen de kosten volledig in rekening worden gebracht en zal dit in mindering worden gebracht van jouw openstaande sessies. Bij vragen kun je gerust contact opnemen via e-mailadres info@kindvaneennarcist.nl.


Contactgegevens

info@kindvaneennarcist.nl


Sheena is een geweldige coach. Ze heeft me door moeilijke tijden heen geholpen en ik ben haar zo dankbaar voor haar begeleiding. Ze is er altijd om te luisteren en geeft goed advies. 

 

Belinde

Kind van een Narcist - Reviews.png
bottom of page