top of page

Digitale Bijeenkomsten

Deze bijeenkomst kan niet meer worden geboekt.
  • Begonnen op 25 feb. 2023
  • 25 euro
  • Online via Zoom

Beschrijving sessie

De bijeenkomsten die worden georganiseerd zijn bedoeld voor lotgenoten die zijn opgevoed door een narcistische ouders. Tijdens de bijeenkomst kunnen jullie met elkaar in gesprek, ervaringen uitwisselen en elkaar voorzien van tips. Er zijn geen vaste onderwerpen die worden besproken. Ik zal de bijeenkomst leiden en sturen waar nodig. Het is een besloten bijeenkomst, waarbij deelnemers vooraf worden gescreend, door middel van een intakeformulier. bij het niet volledig invullen van het intakeformulier, zal er geen deelname worden verleend. Deelname wordt verleend door middel van een mail met daarin een Skype-link en code die je kunt gebruiken voor het inloggen. Daarnaast zal je in een digitale wachtruimte worden geplaatst. Staat jouw naam op de lijst, dan zal je toegang worden verleent.


Aankomende bijeenkomsten


Annuleringsbeleid

Ongeacht de reden voor annulering hanteert Praktijk Kind van een Narcist een 24-uurs annuleringsbeleid. Je kunt tot maximaal 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Een annulering die minder dan 24 uur van te voren worden doorgegeven leidt tot een vergoeding gelijk aan 50% van het gereserveerde behandeling. Wanneer je zonder berichtgeving tijdens een sessie of bijeenkomst aanwezig bent zullen de kosten volledig in rekening worden gebracht en zal dit in mindering worden gebracht van jouw openstaande sessies. Bij vragen kun je gerust contact opnemen via e-mailadres info@kindvaneennarcist.nl.


Contactgegevens

info@kindvaneennarcist.nl


Sheena is een geweldige coach. Ze heeft me door moeilijke tijden heen geholpen en ik ben haar zo dankbaar voor haar begeleiding. Ze is er altijd om te luisteren en geeft goed advies. 

 

Belinde

Kind van een Narcist - Reviews.png
bottom of page