top of page

Spreekuur

  • 1 uu
  • 50 euro
  • Online via Zoom of telefonisch

Beschrijving sessie

Tijdens dit spreekuur kun je terecht met jouw verhaal of vragen over het opgroeien of in contact staan met jouw narcistische ouder. Jouw verleden en heden worden besproken en er wordt gekeken wat op dit moment de situatie is tussen jouw narcistische ouder en jou. Uiteraard wordt er ook gesproken over mogelijke andere gezinsleden die in jouw situatie een rol spelen. Tijdens het spreekuur kun jij vanuit jouw vertrouwde omgeving vrijuit en in vertrouwen spreken over jouw situatie, de mogelijke belemmeringen die jij ervaart, jouw zorgen en eventuele aandachtspunten. Vanuit mijn deskundigheid geef ik jou concrete tips en adviezen. - Je kunt vanuit jouw vertrouwde omgeving vrijuit spreken - Jouw situatie en belemmeringen worden besproken - Jouw zorgen en eventuele aandachtspunten.


Annuleringsbeleid

Ongeacht de reden voor annulering hanteert Praktijk Kind van een Narcist een 24-uurs annuleringsbeleid. Je kunt tot maximaal 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Een annulering die minder dan 24 uur van te voren worden doorgegeven leidt tot een vergoeding gelijk aan 50% van het gereserveerde behandeling. Wanneer je zonder berichtgeving tijdens een sessie of bijeenkomst aanwezig bent zullen de kosten volledig in rekening worden gebracht en zal dit in mindering worden gebracht van jouw openstaande sessies. Bij vragen kun je gerust contact opnemen via e-mailadres info@kindvaneennarcist.nl.


Contactgegevens

info@kindvaneennarcist.nl


Sheena is een geweldige coach. Ze heeft me door moeilijke tijden heen geholpen en ik ben haar zo dankbaar voor haar begeleiding. Ze is er altijd om te luisteren en geeft goed advies. 

 

Belinde

Kind van een Narcist - Reviews.png
bottom of page